26 september 2018

Tekenen in mijn dagelijkse werk

Tekenen is niks voor mij! Dat was lange tijd mijn default gedachte. Tot ik mee deed aan een training Visueel faciliteren van Inge de Fluiter bij Coöperatie Vonkers in Amersfoort.

Op een speelse manier met een beetje theorie maar vooral heel veel oefenen wist Inge ons aan het tekenen te krijgen. Met praktische tips heb ik, maar ook de andere deelnemers forse stappen gezet om meer tekeningen toe te passen in mijn dagelijkse werk als Lean consultant. Waarom sheets vullen met tekst als het ook met een tekening kan.

Mijn tips van deze dag deel ik graag met jullie:

1. Investeer in goed materiaal;

2. Oefen zodra je kan (in de trein, voor de buis etc) op allerhande figuurtjes en;

3. Wees niet bang om te tekenen of mensen te laten tekenen. Het is fascinerend om te zien wat de kracht van een tekening is t.o.v. tekst. Ik ben overtuigd ik kan tekenen!”

LEES OOK:

Vonker aan het woord: Manon Diepenmaat

VONKER AAN HET WOORD: MANON DIEPENMAAT De zomer nadert. Reden te meer om weer eens één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. En wat voor één! Dit keer geven we Manon Diepenmaat het woord. Manon heeft als Vonker naast een bruisende onderneming namelijk meerdere boeken geschreven. En heb jij nou zin om deze

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Van een eenzame autorit tot een wandeling met de hond door het bos – met een podcast in je oren worden die dagelijkse ‘moetjes’ opeens vele malen leuker én leerzamer. Want dat het meer is dan alleen

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.