17 september 2018

Welkom Willem Pothoven

Wij hebben er wederom een echte Vonker bij!

Willem Pothoven – Master Black Belt- is een motivator, iemand die mensen inspireert om buiten hun comfort zone rond te kijken. Met veel energie en zijn scherpe analyses gaat hij samen met de groep problemen te lijf. Want verbinding is belangrijk en Willem is pas tevreden als de medewerkers zelfstandig verder kunnen. Zoals hij zelf zegt: ‘Leer mensen vissen in plaats van dat je de vis uitdeelt’. Dit Is misschien niet de makkelijkste weg, maar wel de weg die leidt tot een duurzaam resultaat voor de organisatie.

Welkom bij Coöperatie Vonkers, Willem. Wij zijn blij met jou!

Samen met Willem en Coöperatie Vonkers het verschil maken binnen jouw organisatie? Neem contact op en wij gaan samen op zoek naar een oplossing op maat.

LEES OOK:

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Een Vonker stelt zich voor

Het einde van het jaar nadert. Reden te meer om één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. Deze maand geven we Sander Bosch

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.