17 september 2018

Welkom Willem Pothoven

Wij hebben er wederom een echte Vonker bij!

Willem Pothoven – Master Black Belt- is een motivator, iemand die mensen inspireert om buiten hun comfort zone rond te kijken. Met veel energie en zijn scherpe analyses gaat hij samen met de groep problemen te lijf. Want verbinding is belangrijk en Willem is pas tevreden als de medewerkers zelfstandig verder kunnen. Zoals hij zelf zegt: ‘Leer mensen vissen in plaats van dat je de vis uitdeelt’. Dit Is misschien niet de makkelijkste weg, maar wel de weg die leidt tot een duurzaam resultaat voor de organisatie.

Welkom bij Coöperatie Vonkers, Willem. Wij zijn blij met jou!

Samen met Willem en Coöperatie Vonkers het verschil maken binnen jouw organisatie? Neem contact op en wij gaan samen op zoek naar een oplossing op maat.

LEES OOK:

Vonker aan het woord: Manon Diepenmaat

VONKER AAN HET WOORD: MANON DIEPENMAAT De zomer nadert. Reden te meer om weer eens één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. En wat voor één! Dit keer geven we Manon Diepenmaat het woord. Manon heeft als Vonker naast een bruisende onderneming namelijk meerdere boeken geschreven. En heb jij nou zin om deze

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Van een eenzame autorit tot een wandeling met de hond door het bos – met een podcast in je oren worden die dagelijkse ‘moetjes’ opeens vele malen leuker én leerzamer. Want dat het meer is dan alleen

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.