18 mei 2018

War gaming

Vandaag hebben we ons op vreedzame wijze overgegeven aan war gaming onder bezielende leiding van operator Hans Steensma van MFIB Group. War gaming is een gesimuleerde werk situatie die helpt om je doel scherp te stellen en de juiste acties daarnaartoe te bepalen met slechts enkele spelregels: luister met open blik, doe wat wordt gevraagd, houd je aan de tijd en laat je vooral helemaal gaan.

Binnen deze regels gingen we dan ook helemaal los en hebben we het volgende geleerd: Blijf altijd 360 graden om je heen kijken naar actoren en factoren die van invloed zijn op het doel. Verplaats je in de ‘vijand’ en bekijk vanuit dat perspectief de situatie.

Aan het eind van de simulatie zijn mooie nieuwe inzichten ontstaan en diverse acties geformuleerd om het aangewakkerde vuur Van Coöperatie Vonkers als een lopend vuur verder te verspreiden.

Dank aan de assistent operators Leon Veenhuijzen, Ton De Nijs, officieren Willem Pothoven, Remco Groot, Fernand Bosman, Xander Bergsma en alle overige troepen. Wat een energie en enthousiasme!

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.