18 mei 2018

War gaming

Vandaag hebben we ons op vreedzame wijze overgegeven aan war gaming onder bezielende leiding van operator Hans Steensma van MFIB Group. War gaming is een gesimuleerde werk situatie die helpt om je doel scherp te stellen en de juiste acties daarnaartoe te bepalen met slechts enkele spelregels: luister met open blik, doe wat wordt gevraagd, houd je aan de tijd en laat je vooral helemaal gaan.

Binnen deze regels gingen we dan ook helemaal los en hebben we het volgende geleerd: Blijf altijd 360 graden om je heen kijken naar actoren en factoren die van invloed zijn op het doel. Verplaats je in de ‘vijand’ en bekijk vanuit dat perspectief de situatie.

Aan het eind van de simulatie zijn mooie nieuwe inzichten ontstaan en diverse acties geformuleerd om het aangewakkerde vuur Van Coöperatie Vonkers als een lopend vuur verder te verspreiden.

Dank aan de assistent operators Leon Veenhuijzen, Ton De Nijs, officieren Willem Pothoven, Remco Groot, Fernand Bosman, Xander Bergsma en alle overige troepen. Wat een energie en enthousiasme!

LEES OOK:

Vrienden van Vonkers aftermovie!

https://youtu.be/_L8xgFUlR8k Benieuwd naar de aftermovie van de najaarseditie van Vrienden van Vonkers live? Hier is ‘ie dan eindelijk! Geniet van de beelden enne: mocht je

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.