8 mei 2018

Welkom Manon Diepenmaat

Manon Diepenmaat is sinds 1 maart dit jaar via Vonkers aan de slag bij Saxion. Manon heeft als Black Belt Lean veel ervaring met het coachen van leidinggevenden en teams in continu verbeteren.

Sinds een paar maanden is ze zelfstandige en oprichtster van Lemon Consulting. Dit zegt meteen veel over haar manier van werken: pragmatisch, fris en mét veel lol. Welkom bij Coöperatie Vonkers, Manon!

Meer weten over hoe Manon of Coöperatie Vonkers het verschil kan maken binnen jouw organisatie?

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.