29 maart 2018

Examen Professional Scrum Master

Wil jouw organisatie Agile werken? Bij de Vonkers Academy zijn 12 Vonkers geslaagd voor het examen professional Scrum Master (PSM I). Hoeveel professional Scrum Masters heb je nodig?

Anouk Waterman, Esmeralda Kuijs, Fernand Bosman, Hans Pareau Dumont, Hero Prins, Hilco Wink, Manon Diepenmaat, Sander Bos, Tessa Koster, Remco Groot, Robbert Van schendel, William Begthel. Van harte gefeliciteerd!

Vincent Bijl en Angela Kreike veel dank voor jullie inspiratie en enthousiasme. In drie sprints examen. Leuk om op deze manier direct het effect van Agile werken te ervaren.

LEES OOK:

Vrienden van Vonkers aftermovie!

https://youtu.be/_L8xgFUlR8k Benieuwd naar de aftermovie van de najaarseditie van Vrienden van Vonkers live? Hier is ‘ie dan eindelijk! Geniet van de beelden enne: mocht je

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.