29 maart 2018

Examen Professional Scrum Master

Wil jouw organisatie Agile werken? Bij de Vonkers Academy zijn 12 Vonkers geslaagd voor het examen professional Scrum Master (PSM I). Hoeveel professional Scrum Masters heb je nodig?

Anouk Waterman, Esmeralda Kuijs, Fernand Bosman, Hans Pareau Dumont, Hero Prins, Hilco Wink, Manon Diepenmaat, Sander Bos, Tessa Koster, Remco Groot, Robbert Van schendel, William Begthel. Van harte gefeliciteerd!

Vincent Bijl en Angela Kreike veel dank voor jullie inspiratie en enthousiasme. In drie sprints examen. Leuk om op deze manier direct het effect van Agile werken te ervaren.

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.