21 februari 2018

Hoe word ik gelukkig op mijn werk?

Waardoor ervaren toch zoveel mensen werkstress? En hoe pak je dit als organisatie aan?

Investeer in het werkgeluk van medewerkers. De generatie jonge werknemers loopt hierin voorop. Werken voor brood op de plank is ouderwets, zij vinden dat werk gelukkig moet maken.

Om mensen te binden aan je organisatie moet je oog hebben voor individuele idealen en het streven naar werkgeluk moet terugkomen in de visie van de organisatie. Het is daarnaast goed om na te denken over hoe je medewerkers geboeid houdt. Hoe organiseer je dit intern met elkaar, hoe zorg je voor balans en hoe ontwikkel je het talent van je medewerkers?

EenVandaag heeft op 2 februari j.l. een interessante uitzending gemaakt over dit onderwerp. Bekijk de uitzending hieronder, of op de website van EenVandaag.
 

LEES OOK:

Vrienden van Vonkers aftermovie!

https://youtu.be/_L8xgFUlR8k Benieuwd naar de aftermovie van de najaarseditie van Vrienden van Vonkers live? Hier is ‘ie dan eindelijk! Geniet van de beelden enne: mocht je

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.