18 februari 2018

Winterborrel

Afgelopen 12 januari hebben we tijdens de Vonkers Winterparty teruggeblikt op een succesvol 2017 en hebben we ons ondergedompeld in de ambacht van bierbrouwen. In brouwerij De Volle Maat hebben we samen met klanten en goede relaties een recept ontwikkeld voor ons eigen Vonkers bier, dat op dit moment in de maak is.

Het was tof om in een middag met elkaar alle stappen van het bierbrouwen te doorlopen en natuurlijk de nodige biertjes te proeven. We zijn de dag geëindigd met ons eigen recept, een etiket en ons verhaal achter dit biertje. ‘Ons Vonkel’ is geboren! Een fris, exotisch en verbindend biertje met een eigen karakter. Komende maanden wordt het bier gebrouwen en vanaf mei trekken we graag samen met jou een flesje open. Zin in 2018!

Wil je meer weten van Vonkers en wat ons uniek maakt? Laat het ons weten, zodat we nader kennis kunnen maken.

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.