7 oktober 2017

Vonkers zoeken huisvesting
Wij zijn op zoek naar een authentieke werkruimte waar we kunnen ontmoeten en samenzijn met onze klanten en elkaar. Een gebouw in de driehoek Utrecht, Amersfoort, Doorn met een mooi verhaal lijkt ons ideaal. Dicht bij OV is zeer gewenst. Twee ruimtes tot 100 m2 waar we spullen kunnen opbergen en kunnen inrichten naar eigen smaak. Ons gebruik is 1 à 2 dagen per week Sharing is een optie en commerciële vastgoed huurprijzen kunnen we niet betalen. Wij maken graag vonken maar beloven dat we zeer voorzichtig zullen omgaan met de aangeboden ruimtes. Help ons bij de verdere groei van Vonkers en geef ons suggesties of tips. We horen ze graag.  

LEES OOK:

Vonker aan het woord: Manon Diepenmaat

VONKER AAN HET WOORD: MANON DIEPENMAAT De zomer nadert. Reden te meer om weer eens één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. En wat voor één! Dit keer geven we Manon Diepenmaat het woord. Manon heeft als Vonker naast een bruisende onderneming namelijk meerdere boeken geschreven. En heb jij nou zin om deze

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Van een eenzame autorit tot een wandeling met de hond door het bos – met een podcast in je oren worden die dagelijkse ‘moetjes’ opeens vele malen leuker én leerzamer. Want dat het meer is dan alleen

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.