7 oktober 2017

Vonkers zoeken huisvesting
Wij zijn op zoek naar een authentieke werkruimte waar we kunnen ontmoeten en samenzijn met onze klanten en elkaar. Een gebouw in de driehoek Utrecht, Amersfoort, Doorn met een mooi verhaal lijkt ons ideaal. Dicht bij OV is zeer gewenst. Twee ruimtes tot 100 m2 waar we spullen kunnen opbergen en kunnen inrichten naar eigen smaak. Ons gebruik is 1 à 2 dagen per week Sharing is een optie en commerciële vastgoed huurprijzen kunnen we niet betalen. Wij maken graag vonken maar beloven dat we zeer voorzichtig zullen omgaan met de aangeboden ruimtes. Help ons bij de verdere groei van Vonkers en geef ons suggesties of tips. We horen ze graag.  

LEES OOK:

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Een Vonker stelt zich voor

Het einde van het jaar nadert. Reden te meer om één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. Deze maand geven we Sander Bosch

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.