25 januari 2017

Tuurlijk gaan geluk en succes hand in hand

Neem nou deze fles appelsap. Die hebben we geperst van zelfgeplukte appels en peren bij een boer die we kennen. Geplukt op een zonnige dag. Samen met het team waarmee we vanaf de zomer van 2016 Coöperatie Vonkers zijn.

Geluk ontstaat door prettig samen te werken en succes te boeken. Dat is afhankelijk van de ingrediënten die je kiest. En door het in een fles te stoppen kun je het delen met de mensen om je heen.

Geluk en succes smaken naar meer. Eigenlijk net als appelsap. Nou ja, mits je ervan houdt dan…

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.